Vatera

Harcot hirdettek a netes csalók ellen

A hazai online árupiac és az aukciósházak talán két legnagyobb szereplője megelégelte az internetes árveréseket. Összefogtak, hogy visszaszorítsák a hamisított festmények terjedését.

Óvatosan vásárol neten a magyar

Netes vásárlásainkat szívesebben fizetjük utánvéttel, és vonakodunk csomagautomatákba rendelni a kiválasztott terméket – derült ki egy kutatásából.

Újra felpörögne a Vatera

Leegyszerűsítik az eladók dolgát, javítanak a mobilos elérhetőségen, újra felépítik a Lealkudtuk.hu márkát – többek között ezekkel a változtatásokkal igyekeznek újra felpörgetni a legnagyobb hazai aukciós oldal, a Vatera.hu forgalmát. A cég menedzsmentje szerint új front nyílt az e-kereskedelmi piacon, a Jófogás.hu-val küzdenek a felhasználókért

Hamarosan jelentős változások jönnek a Vateránál

Az eredetileg tervezett március végi időponthoz képest néhány hetes csúszással valósul meg a Grando.hu online bevásárlóközpont integrálása a Vatera szolgáltatásba – mondta el a Világgazdaság érdeklődésére Szanitter Áron, a mindkét e-kereskedelmi oldalt működtető Allegro Group HU Kft. piacterek üzletágának vezetője.

Teljesen megújul a Vatera

Teljesen megújul a legnépszerűbb hazai online aukciós oldal, a Vatera felülete, az új oldal béta verziója október 23. óta érhető el. A tesztelés alatt határozatlan ideig ingyenesen tölthetik fel az eladók a kínált termékeket, a végleges átállás a jövő év elején valósulhat meg.
Világgazdaság Piactér