Wáberer György

Vonzó a Waberer’s részvényeinek árazása

A Waberer’s IPO-jának árazása alapján kedvező szorzószámok adódtak a szektortársakhoz képest, ezért vonzó a részvény az Equilor Befektetési Zrt. szerint.

Szellemhotelt vásárolhat Wáberer György?

Wáberer György vállalkozó, miniszterelnöki megbízott veheti meg a régóta üresen álló, jelenleg a CIB Bank tulajdonában lévő rózsadombi „szellemhotelt”, vagyis a SZOT-szálló betonvázát – írja a Magyar Nemzet.

Wáberer György visszavonul

Wáberer György az iparágban eltöltött 35 év után visszavonul a Waberer's-ben vállalt aktív szerepéből - jelentették be.

Éledezik a cégüdülők divatja

A cégek által fenntartott üdülők férőhelyei nemcsak költséghatékony béren kívüli juttatások, hanem csapatépítésre is kiváló lehetőséget nyújtanak, ráadásul oktatási, sportolási és egészségügyi célra is használhatók. A kipihent, motivált alkalmazottak haszna pedig az üzleti eredményekben mérhető.

Bővülést vár a Waberer's

A járműállomány frissítése mellett a vállalati struktúra egyszerűsítéséről döntött a Waberer's csoport, amely a fuvarozó üzletág 10 százalékos forgalombővülését várja ebben az évben.

Bevásárol a Waberer's

Közgyűlési határozattal lezárult a Mid Europa Partners (MEP) Waberer’s Holding Zrt.-ben vásárolt 49,05 százalékos tulajdonrészének tranzakciója, a zárás valamennyi előfeltétele határidőre teljesült, beleértve az érintett országok versenyhatóságainak engedélyeit is.
Világgazdaság Piactér