Rihanna lép fel a következő Super Bowl félidei show-műsorában. A Super Bowl a világ egyik leginkább nézett sporteseménye, amelynek reklámideje több millió dollárba kerül, és a show fontos eleme a két félidő közötti időszak is. Nem meglepő, hogy a szünetben korábban már olyan sztárok léptek fel mint Michael Jackson, Prince, Beyoncé, Missy Elliott, Lady Gaga, a Rolling Stones, Paul McCartney, Madonna, Bruce Springsteen és a Who.

Met Gala, Barbadian singer Rihanna arrives for the 2021 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York. - This year's Met Gala has a distinctively youthful imprint, hosted by singer Billie Eilish, actor Timothee Chalamet, poet Amanda Gorman and tennis star Naomi Osaka, none of them older than 25. The 2021 theme is "In America: A Lexicon of Fashion." (Photo by ANGELA WEISS / AFP) US-ENTERTAINMENT-FASHION-METGALA-CELEBRITY-MUSEUM-PEOPLE
Fotó: Angela Weiss / AFP

A tavalyi évben a félidei műsorban olyan rapsztárok léptek fel, mint Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminen, Mary J. Blige vagy Kendrick Lamar. Az őket idén váltó Rihanna rajongói 2016 óta várnak arra, hogy érkezzen az énekesnő új albuma. Tekintve, hogy Rihanna időközben kozmetikai márkájával és egyéb befektetéseivel óriási összegeket zsebel be, valahol érthető, hogy nem a zenére koncentrál az utóbbi években. A Super Bowlt február 12-én tartják – írja a Reuters. A félidei show szponzora is változott, így a Pepsit az Apple váltja.