Most már egyre biztosabb, hogy mégis összejön az évszázad bunyója : és Mark Zuckerberg milliárdos tech guru ugyanis már a helyszínben is megállapodott, hogy hol verik össze egymást. Ez pedig nem más lesz, mint a római Colosseum – írja a Daily Mail

Daily life in Rome
ROME, ITALY -  SEPTEMBER 2: Tourists walk in front of the ancient Colosseum in Rome, Italy on September 2, 2022. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Fotó: AFP

A helyszínre az olasz kulturális miniszter is rábólintott, miután tárgyalt a felekkel, köztük a szervező UFC elnökével, Dana White-tal. Eredetileg egyébként Las Vegas lett volna a helyszín, de Zuckerberg ragaszkodott a nagyobb attrakcióhoz és egy legendásabb helyszínhez. 

Hogy pontosan mikor lesz majd az összecsapás, egyelőre nem tudni, többen az augusztus végét emlegetik,

mint lehetséges dátumot, mindenesetre a hírverés már remekül megy a feleknek.

White szerint az évszázad bunyója akár egymilliárd dolláros bevételt is generálhat, és szétszakíthatja az internetet a meccsre előfizető nézők számával, mivel szerinte ezért mindenki hajlandó lesz fizetni. 

White szerint csak az a bunyó generálna nagyobb érdeklődést, ha Donald Trump korábbi amerikai elnök kihívná verekedni Vlagyimir Putyin orosz államfőt.  

Mark Zuckerberg And Elon Musk Photo Illustrations
Elon Musk account on X displayed on a phone screen and Mark Zuckerberg account on Instagram displayed on a phone screen are seen in this multiple exposure illustration photo taken in Krakow, Poland onAugust 10, 2023. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Fotó: Jakub Porzycki / AFP

A készülő fizikai összecsapás egy üzleti összecsapás folytatása. Zuckerberg cége, a Meta júniusban jelentette be, hogy versenytársat alapít a Musk által – kritikusai szerint káoszba – vezényelt, azóta X névre átkeresztelt Twitternek. Musk azzal gúnyolódott a Twitteren, hogy Zuckerberg alávetné az egész világot, majd amikor valaki figyelmeztette, hogy Zuckerberg dzsiudzsicuzni tanul, Musk azzal válaszolt, hogy bármikor vállalja vele a ketrecharcot. Zuckerberg a saját cégcsoportjához tartozó Instagramon reagált azzal, hogy várja a helyszínt.