Zártkörű temetésen búcsúztatták Matthew Perryt pénteken. A szertartásra hat nappal azután került sor, hogy az 54 éves színészt holtan találták Los Angeles-i otthonának pezsgőfürdőjében – írja a Blikk. 

Memorial for Actor Matthew Perry at Friends ApartmentMemorial for Actor Matthew Perry at Friends ApartmentNew York City,NY-October 31st 2023: Memorial for Actor Matthew Perry who passed away on October 28th 2023 in New York City. Credit: Katie Godowski/MediaPunch
Fotó: Northfoto

Külföldi hírportálok beszámolója szerint a Jóbarátok néhai sztárjától a sorozat többi főszereplője – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox és David Schwimmer – is búcsúzott, fekete ruhában. A Blikk azt írja, a Joey-t alakító Matt LeBlanc-t nem lehet látni a felvételeken, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem jelent meg a temetésen. 

Egy bámészkodó azt mondta a Daily Mailnek, hogy Aniston az elsők között érkezett a helyszínre.

A Forest Lawn temető egyébként a Warner Bros filmstúdiójával szemben található, nem messze attól a helyszíntől, ahol a Jóbarátokat tíz évadon át forgatták, és amely hollywoodi sztárok végső nyughelye – többek között Carrie Fisheré, Bette Davisé, Stan Laurelé, Buster Keatoné, de az INXS frontembere, Michael Hutchence és Anne Heche is itt van eltemetve. 

Perryt egyszerű, egyórás istentisztelet mellett helyezték örök nyugalomra. Édesanyja, Suzanne Morrison végig zokogott a szertartás alatt, a színész mostohaapja, a Dateline újságírója, Keith Morrison próbált vigasztalni, miközben a temetésen megjelent Matthew Perry édesapja, a 82 éves John Perry is.

Megvan Matthew Perry első vérvizsgálatának eredménye, a rendőrség az idegenkezűséget is vizsgálja

Az első eredmények is azt igazolják, hogy Matthew Perry tiszta volt a halálakor. A színész a saját pezsgőfürdőjébe fulladt bele, de a halottkém egyelőre nem nevezte meg a halál okát. A Los Angeles-i rendőrség további vizsgálatokat végez Perry vérén, hogy kizárják az illegális szerek vagy a gyógyszer-túladagolás lehetőségét. A rendőrség jelezte, hogy ha tiltott szert találnak Perry szervezetében, akkor emberölés miatt eljárást indítanak.