Extra

Megvan Matthew Perry első vérvizsgálatának eredménye, a rendőrség az idegenkezűséget is vizsgálja

Az első eredmények is azt igazolják, hogy Matthew Perry tiszta volt a halálakor. A színész a saját pezsgőfürdőjébe fulladt bele, de a halottkém egyelőre nem nevezte meg a halál okát. A Los Angeles-i rendőrség további vizsgálatokat végez Perry vérén, hogy kizárják az illegális szerek vagy a gyógyszer-túladagolás lehetőségét. A rendőrség jelezte, hogy ha tiltott szert találnak Perry szervezetében, akkor emberölés miatt eljárást indítanak.

Matthew Perry halálát nem fentanil- vagy metanfetamin-túladagolás okozta – derült ki a halottkém vérvizsgálatának első eredményeiből.

Memorial for Actor Matthew Perry at Friends ApartmentMemorial for Actor Matthew Perry at Friends ApartmentNew York City,NY-October 31st 2023: Memorial for Actor Matthew Perry who passed away on October 28th 2023 in New York City. Credit: Katie Godowski/MediaPunch
Az egész világ gyászolja Matthew Perryt.
Fotó: Northfoto

A rendőrség adta ki az első eredményeket az október 28-án elhunyt színész vérvizsgálatáról – erről a TMZ számolt be. A nyomozók próbálják kideríteni, hogyan halt meg Matthew Perry. A Jóbarátok sztárját kaliforniai otthonában találták meg holtan, a jakuzziban. Perry vízbe fulladt, de egyelőre nem tiszták a halálának a körülményei.

Az egész világ gyászolja Matthew Perryt – New Yorkban megemlékezést tartanak a Jóbarátok ház előtt

A New York-i Jóbarátok ház előtt tartanak megemlékezést Matthew Perry rajongói. A sztár 54 éves korában hunyt el kaliforniai otthonában. Az ikonikus utcasarkon hatalmas halomban gyűlnek a virágok, és kisebb tömegben róják le tiszteletüket az emberek.

A rendőrség közölte, hogy a vizsgálatok még nem értek véget, a sztár vérét további toxikológiai vizsgálatoknak vetik alá. A nyomozók alaposan utánanéznek, hogy Perry fogyasztott-e illegális szereket, esetleg túladagolt-e vényköteles gyógyszereket. 

Legalább négy-hat hónapra lesz szükség az összes teszt elvégzéséhez. 

Addig a halottkém nem állapítja meg a halál okát.

GENERAL VIEW: Aerial View of The Home of The Late Actor Matthew Perry in Los Angeles10/30/2023 GENERAL VIEW: Aerial View of the home of the late actor Matthew Perry in Los Angeles. The 54 year old 'Friends' actor reportedly died suddenly of an apparent drowning his jacuzzi Saturday afternoon.**VIDEO AVAILABLE**sales@theimagedirect.com Please byline:TheImageDirect.com October 30, 2023
Matthew Perry pezsgőfürdője a Los Angeles-i otthonában.
Fotó: Northfoto

A rendőrség korábban nagy mennyiségben talált vényköteles gyógyszereket a színész otthonában. Ezeket azonban mind Perrynek írták fel különféle betegségekre. A rendőrök kiemelték, hogy a gyógyszerek megfelelően voltak tárolva, a flakonok nem voltak feltűnően üresek.

A Los Angeles-i rendőrség közölte, hogy 

ha illegális szert találnak Perry szervezetében, akkor az idegenkezűség lehetősége miatt emberölés gyanújával indítanak nyomozást. 

Ezzel együtt hangsúlyozták, hogy egyelőre semmi jele annak, hogy bűncselekmény vezetett volna Matthew Perry halálához.

A színész hozzátartozói és közeli barátai arról számoltak be, hogy az elmúlt időben Perry kiegyensúlyozott és boldog volt, valamint korábbi függőségeit is maga mögött hagyta. A sztár hosszabb ideje nem fogyasztott alkoholt vagy kábítószert. Egyedül a vényköteles gyógyszereket használta, de környezete szerint ezeket is csak különféle betegségei miatt.

 

Matthew Perry metanfetami fentanil vérvizsgálat túladagolás
Kapcsolódó cikkek