BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lelőtte tévésztár feleségét egy brit iparmágnás, majd magával is végzett

A gyilkosság körülményei egyelőre tisztázatlanok. A brit iparmágnás állítólag azért ölte meg feleségét, mert dühítő információt talált az üzenetei között.

Egy brit iparmágnás agyonlőtte közismert tévésztár feleségét, majd önmagával is végzett. Az 53 éves David Thomas Blyth az ASG Inspection nemzetközi olajtársaság tulajdonosa volt, felesége pedig, Victoria Vera Blyth a cseh tévében több műsort vezetett. A férj állítólag azért lőtte le feleségét, mert talált valamit az üzenetei között; a gyilkosság-öngyilkosság Törökországban, Ankarában történt.

brit iparmágnás, Victoria Vera Blyth, David Thomas Blyth
Lelőtte tévésztár feleségét egy brit iparmágnás, majd magával is végzett / Fotó: X / @dailystar

A török hatóságok már nyomoznak az ügyben, tőlük lehet tudni, hogy a férj nagy valószínűséggel felesége üzenetei miatt szánhatta el magát a gyilkosságra. A feleség korábban Victoria Velvet néven már énekesi karriert futott be, mielőtt a tévéhez vándorolt volna – írja a The Sun. A pár 2014-ben házasodott össze, és három gyermekük született. A cseh sajtó arról számolt be, hogy a család egy luxusvillában élt a török ​​fővárosban, és mindhárom gyermek jelen volt a gyilkosság idején.

Victoria Blyth éppen azt tervezte, hogy folytatja énekesi karrierjét.

A feleség nemrég vesztette el édesapját, így a három gyermeket most a nagymamája neveli. Victoria barátnői arról számoltak be, hogy csak vele tartották a kapcsolatot, férjéről nem sokat tudtak, és nem is nagyon érdekelte őket. A török hatóságok egyelőre nem árultak el sok mindent az ügyről, de megkapnak minden támogatást a cseh külügyminisztériumtól.

Bagdy Emőke a fia gyilkosáról azt mondta: képes lenne vele találkozni, de csak Isten bocsáthat meg neki

Bagdy Emőke Vujity Tvrtkónak adta első interjúját fél évvel azután, hogy a fiát meggyilkolták. Az ismert pszichológus azt mondta, akkor akart megszólalni, amikor már őszintén tudott beszélni a veszteségéről. A beszélgetésből kiderült, hogy a gyilkosság hírét Bagdy Emőke szintén pszichológusként dolgozó lányától tudta meg. Arra a kérdésre, hogy ő maga hogyan dolgozta fel a gyászt, kért-e szaksegítséget, a hívő szakember úgy válaszolt, hogy pszichológushoz nem fordult, de az imádkozás sokat segített neki. 

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.