Hirdetés

Hozam és adóelőny nyerő kombinációja

Az MKB Bank befektetési lehetőségek sorát kínálja azoknak, akik megtakarításaikat hosszú távon kívánják kamatoztatni. Számukra lehet kecsegtető, az új, MKB Trezor Tartós Megtakarítási Számla.

A pénzügyi válság csillapodásával nem csupán a megtakarítási kedv élénkülése figyelhető meg, hanem az is, hogy az ügyfelek tudatosabban és körültekintőbben állnak hozzá befektetési döntéseikhez. Emellett lényegesen tágabban gondolkodnak megtakarításaikról, mint néhány éve, miután a saját pénztárcájukon tapasztalhatták, kombinált befektetési ajánlataink kiemelkedő éves betéti kamatokat nyújtanak.

A három-, illetőleg hathónapos időhorizontra szóló MKB Hozamtrió például igazán vonzó lehet mindazoknak, akik megtakarításukat okosan osztják meg és fektetik be az MKB Bank által ajánlott lehetőségek számukra leginkább megfelelő kombinációjába, a megszabott feltételek mellett. 

Az idei évtől új lehetőség nyílik azok előtt, akik többéves időtávlatban gondolkodnak. Számukra kínálnak ideális lehetőséget a már középtávon adóelőnyt biztosító MKB Trezor Számlák.

Ezek elsődleges vonzereje, hogy a számlákon elért kamatjövedelem, illetve a pénzügyi eszközök hozamának adója az ötéves lekötési időszak utolsó napján 0 százalék, illetve már azt megelőzően is – a megtakarítási időtartam függvényében – igen kedvezően alakul. Az ügyfél szabadon megválaszthatja, hogy lekötött betétekben szeretné kamatoztatni a megtakarítását az MKB Trezor Tartós Megtakarítási Számlán, és/vagy – kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően – eltérő időtávú és különböző kockázatú befektetésekbe kívánja azokat elhelyezni az MKB Trezor Tartós Befektetési Számlán.

Az MKB Bank 86 egységet számláló fiókhálózatában személyes pénzügyi tanácsadóink minden érdeklődőnek segítenek az anyagi lehetőségeihez, életcéljaihoz, kockázattűrő képességéhez, illetve hozamelvárásaihoz leginkább igazodó megoldás megtalálásában. A konstrukciókról és a bankfiókokról további részletek találhatók az mkb.hu honlapon.

MKB trezor befektetés
Kapcsolódó cikkek