Csütörtökön az erősen gomolyfelhős égből több helyen (északkeleten csak szórványosan) várható zápor, zivatar. Felhőszakadás és jégeső is lehet. Estétől az északi, északnyugati szél megerősödik, zivatarokban viharossá fokozódik. 20 és 30 fok között változik a hőmérséklet – keleten lehet kánikula.

Pénteken eleinte a Dunántúlon lesz borongós idő, és eső, zápor is kialakul. Napközben egy átmeneti napos szüntetet követően kelet felől zivatarok, záporok alakulnak ki. Az északi szél megerősödik, a Dunántúlon és zivatarokban viharossá fokozódik. 23 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton a sok napsütés mellett délután megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor csak a középső tájakon, ott is elvétve lehet. Erős, nyugaton viharos marad az északi szél. 25–30 fok valószínű.

Vasárnap ragyogó napsütésre van kilátás, csapadék már nem fordul elő. Az északi szél mérséklődik, de még így is lesznek élénk lökések. 25–30 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn a napsütést követően délután északnyugat felől egy gyenge hidegfront szakadozott felhőzete érkezik, de ebből csak néhány helyen fordul elő zápor vagy zivatar. Estétől megerősödik az északnyugati szél. 24–29 fok lesz.

Kedden sok napsütés valószínű, csak néha növekszik meg a gomolyfelhőzet. Nem lesz csapadék. 26-27 fok körüli maximumok várhatók.