Kedden borult, párás marad az idő, csak estefelé csökken észak felől a felhőzet. Délutánig még sokfelé várható újabb kiadós eső, majd délutántól a déli, délkeleti határszélre szorul vissza a csapadék. Az északnyugati szél viharossá fokozódik. 7 fok körül alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Reflection,Of,Tree,In,Water,Puddle,On,The,Sidewalk
eső, csapadék
Továbbra is velünk marad hűvös esős idő.
Fotó: Shutterstock

Szerdán eleinte kelet, majd délután nyugat felől is megnövekszik a felhőzet. Délelőtt délen és keleten, estétől északnyugaton fordulhat elő eső. Mérséklődik a szél. +7 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön gyakran lesz erősen felhős az ég. Eleinte többfelé, majd elszórtan várható eső, záporeső. A nyugati szél megélénkül. 4 és 10 fok között változik a maximum.

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Az ország északkeleti felén többfelé, máshol csak szórványosan valószínű eső, a hegyekben havas eső. A délnyugati, nyugati szél több helyen lesz élénk. 5-10 fok várható.

Szombaton eleinte csökken a felhőzet, délelőtt pár órás napsütés is várható; majd délután nyugat felől felhősödés kezdődik. Csak néhol fordul elő gyenge eső. 5 és 13 fok közé enyhül a levegő.

Vasárnap borult időre van kilátás, szórványosan esővel, záporral. Élénk lesz a délnyugati szél. Marad az enyhe január.