Kedden délelőtt sok napsütésre számíthatunk, délután gomolyfelhők érkeznek, amelyekből főleg északkeleten és délnyugaton zápor is előfordulhat – írta a Köpönyeg.hu. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, 17 fok körül alakul a hőmérséklet.

Sunlight,In,The,Green,Forest,,Spring,Time
tavasz, spring, napsütés, jóidő, jó idő
 

Szerdán a többórás napsütés mellett északnyugat, nyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, de ebből eső sehol sem alakul ki. Mérsékelt marad a szél, 15 és 20 fok közötti kellemes tavaszi időnk lesz.

Csütörtökön változóan fátyolfelhős időre számíthatunk, esetleg keleten fordul elő gyenge zápor. A déli szél néha megélénkül, 19–20 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Pénteken északnyugat felől fokozatosan erősen megnövekszik a felhőzet, de inkább csak estefelé északnyugaton alakul ki eső, zápor. Eleinte a déli, estétől az északnyugati szél erősödhet meg, 20 fok körüli tavaszi meleg várható.

Szombaton hajnalban többfelé, napközben már csak elszórtan fordul elő záporeső. Az északnyugati szél többfelé lesz erős, 15 fok köré csökken a hőmérséklet.

Vasárnap átmenetileg csökken a felhőzet, többórás napsütésre van kilátás. Délutántól aztán újabb felhők érkeznek, 16-17 fok körül alakul a maximum.