Hírek

Kirándulóidővel kecsegtet a hétvége

Csütörtökön 20 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön fátyol- és gomolyfelhők zavarják a többórás napsütést. Eső nem alakul ki, az északnyugati szél megélénkülhet – írta a Köpönyeg.hu. 20 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

Green,Grass,Field,Landscape,With,Fantastic,Clouds,In,The,Background
Fotó: Shutterstock

Pénteken délelőtt fátyol-, délután inkább gomolyfelhők zavarják a napsütést, azonban eső sehol sem alakul ki. Eleinte élénk lehet az északnyugati szél. 21-22 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton észak felől egyre gyakrabban növekszik meg a felhőzet, a több napsütés délelőtt valószínű. Északkeleten előfordulhat zápor. 24 fok köré melegszik átmenetileg a levegő. A nyugati szél egyre inkább megerősödik.

Vasárnap reggelig az erősen felhős égből elszórtan zápor előfordulhat, majd – a sokfelé megerősödő északnyugati szél hatására – csökken a felhőzet. Várhatóan délelőtt beáll a maximum (21 fok körül), délután csökken a hőmérséklet.

Hétfőn eleinte sok napsütés várható, majd délután megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem fordul elő. Reggelre 2–7 fok közé csökken a hőmérséklet, tehát akár több helyen is lehet talaj menti fagy. Délután mindössze 15-20 fok ígérkezik.

Kedden változóan felhős, szeles őszi időre van kilátás. Eső nem alakul ki. 20 fok körüli értékeket mérhetünk.

 

köpönyeg hétvége időjárás napsütés felhőzet
Kapcsolódó cikkek