Közélet

Mi trörténik a Central Parkban? Videó!

David Blaine tegnap megkezdte újabb látványos mutatványát, amelynek helyszíne a New Yorki Central Park. Az illuzionista hatvan órán keresztül lóg majd a levegőben fejjel lefelé. A produkció kiegészült egy fejjel lefelé készített interjúval is.

A különleges trükkjeiről ismert David Blaine ezúttal a Central Parkban lóg fejjel lefelé, hatvan órán keresztül. Az illuzionistát egy acélszerkezethez rögzített biztonsági drótkötél tartja a magasban. A Live with Regis and Kelly című műsor házigazdája, Kelly Ripa szintén drótkötelet vett magára, hogy interjút készíthessen Blaine-nel a műsor számára – írja a FOX News.

A műsorvezető szerint a mágus egy hete nem vesz magához ételt, hogy kibírja a fejjel lefelé lógást. Ugyanakkor – elmondása szerint – sok folyadékra van szükség annak érdekében, hogy szervei nehogy felmondják a szolgálatot (ez egyébként már korábban megtörtént vele). Blaine állapotát orvosok kísérik figyelemmel, akik a vérnyomás növekedésből eredő problémákra ügyelnek. A fejjel lefelé lógás miatt könnyen kialakulhat agyvérzés vagy vakság is. Az illuzionista viszont valószínűleg nem számít nagyobb nehézségekre, ezt igazolja, hogy az ígérte: időnként lejjebb ereszkedik a kábelen, hogy beszélgethessen a rajongóival.

blaine central park New York
Kapcsolódó cikkek