BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Német cselgáncsbajnok lett Ungvári

Német bajnok lett a TSV Abensberg csapatával a cselgáncsozó Ungvári Miklós.

A négyes döntőre Abensbergben került sor, a 66 kilogrammos, kétszeres világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok Ungvári – a judoinfo.hu szaklap tájékoztatása szerint – az Ettlingen elleni elődöntőben az első párharcban volt érdekelt, s ott ipponnal győzte le Patrick Siegert. A fináléban, a Grosshadern ellen is ő kezdett, Gabriel Gillessen ellen egy-egy koka, jukó és vazari szerepelt a neve mellett, amikor ipponnal győzött. Az Abensberg az Ettlingent 8–4-re, a Grosshadernt pedig 12–2-re verte, ezzel 14. bajnoki címét szerezte meg.

A Kecskeméti Judo Clubból elszármazott Ungvári januárban Hollandiába költözik – amint azt korábban jelezte. Fél vagy egy évre szerencsét próbál ott is, s eközben nyelvet tanul. Kint tartózkodása akklimatizálódásra is alkalmas lehet, augusztusban ugyanis Rotterdamban lesz a világbajnokság.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.