Közélet

Ki veszi komolyan Bokrost?

Kubatov Gábor, a Fidesz kampányigazgatója, Somogyi Zoltán az MDF kampányfőnöke és Szigetvári Viktor, a szocialisták kampányigazgatója a különböző kampánystratégiákról és taktikákról beszélt a Magyar Fogyasztó Platform szerdai rendezvényén.

A kampánnyal párhuzamosan zajlik egy alternatív kampány is, aminek keretében sorozatban vesznek őrizetbe és helyeznek előzetes letartóztatásba embereket, mondta Somogyi. Az MDF a választások előtt el kívánja mondani, hogy mit akar csinálni kormányra kerülése esetén, ezért a kampányfőnök szerint nem lesznek csalódott a választók, mert mindenki azt kapja majd, amit korábban árult az MDF - tudósít az ATV.

Kubatov Gábor úgy véli, a politika zsákutcába került, és Őszöd volt az a pont, ahol a magyar politikai élet végképp megbicsaklott.  Szerinte a politikában előbb-utóbb mindenki megkapja a méltó büntetését, éppen úgy, ahogy a méltó jutalmát is. Somogyi szavaira reagálva pedig azt felelte,”Bokros Lajosnak marha könnyű elmondania most, hogy mit fog csinálni, mert a válasz a semmi. Hiszen nincsen reálisan versenyben a többi nagy párttal szemben. Az emberek nem veszik komolyan Bokros Lajost”.

Szigetvári Viktor is azt tartja, hogy az élet így vagy úgy, de igazságot oszt. Nagy problémának tartja, hogy a politikai kommunikáció segítségével politikai sztárokat lehet kreálni, akiket az idő előbb-utóbb úgyis felfal, akár mondanak programot, akár nem. Szigetvári úgy véli az MSZP-nek is csupán történelmi szerencséje volt, hogy nyolc éven keresztül kormányozhatott, hiszen bármikor meg lehet bukni és el lehet tűnni a politikai palettáról.

MSZP kampány kampányfőnök MDF kampány kubatov
Kapcsolódó cikkek