Közélet

Idén is elkényeztették a felhasználókat

Kiemelkedő fotózási képességek, hatalmas segítség a munkában, 5G-képesség – bőven van kínálat, ha valaki esetleg úgy dönt, hogy az okosmobilok közül választ karácsonyi ajándékot.

Ahogyan az elmúlt években megszokhattuk, idén is számtalan új modellel kényeztették el a felhasználókat a telefongyártók, és bár az év legnagyobb dobásának számító hajlítható kijelzős okosmobilok még messze vannak attól, hogy nagyobb tömegek számára is elérhetők legyenek, bőven van miből választani, ha valaki úgy dönt, hogy telefonnal lepi meg a szeretteit karácsonykor.

Az eladott készülékek számát tekintve piacvezető Samsung több csúcskészüléket is bemutatott az idén, és bár a Galaxy S10+ a cég zászlóshajója ebben az évben, érdemes kiemelt figyelmet fordítani a Galaxy Note10-re. Egyrészt a Note10+ 5G az első lett a DxOMark előlapi és hátlapi kamerákat értékelő rangsorában, másrészt a videós teljesítményére is az eddigi legmagasabb pontszámot kapta. Kiváló képalkotási technológiájával és szoftveres megoldásaival a Galaxy Note10 új szintre emeli a videós és fotós élményeket, ráadásul az S Pen speciális toll segítségével a videók szerkesztése is nagyon egyszerűvé válik.

Forrás: AFP

Ha pedig S Pen, akkor érdemes megemlíteni, hogy a továbbfejlesztett hardverrel együtt a toll a produktivitást és a kreativitást is hatékonyan támogatja. Jól jöhet az eszköz a munkában is, számos funkció áll rendelkezésre, például hogy a Samsung Notes alkalmazásban könnyen szöveggé alakíthatjuk az S Pennel leírtakat, és exportálhatjuk különböző formátumokba.

A közelmúltban itthon is elindult az első kereskedelmi 5G-s hálózat, és persze a gyártók is igyekeznek reagálni arra, hogy a világban egyre többen használják az új generációs mobilhálózatot.

 

A teljes cikk a Világgazdaság csütörtöki számában olvasható

5G Xiaomi
Kapcsolódó cikkek