Közélet

Megduplázza kínálatát a Dyson

A tervezett beruházások többek között a robotika és az újgenerációs motortechnológia terén megvalósuló kutatásokra terjednek ki.

A Dyson megduplázza a termékkínálatát, valamint túllép a háztartási termékek körén.

Ezeknek a terveknek a megvalósítása érdekében a cég ma bejelentette, hogy a következő öt évben 2,75 milliárd fontot fektet új technológiákba és új termékekbe. A beruházások Szingapúrban, az Egyesült Királyságban és a Fülöp-szigeteken valósulnak meg, és ennek érdekében a tervek között szerepel még több, a szoftverfejlesztés, a gépi tanulás és a robotika területén tevékenykedő mérnök és tudós toborzása.

A vállalat által tervezett beruházások a robotika, az újgenerációs motortechnológia, az okos termékek, a gépi tanulás, a konnektivitás és az anyagtudományok terén megvalósuló kutatásokra terjednek ki.

Kiemelt szerepet kap az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Japánban és Szingapúrban fejlesztés alatt álló szilárdtest akkumulátor-technológia kereskedelmi forgalomba hozatala. Ez az ígéretek szerint a jelenleg létező akkumulátorokhoz képest biztonságosabb, tisztább, tartósabb és hatékonyabb energiatárolást tesz majd lehetővé.

Fotó: Dyson

Elérkezett az idő, hogy az energiatárolásba, a robotikába és a szoftverfejlesztésbe, vagyis olyan új technológiákba fektessünk, amelyek növelik termékeink teljesítményét és fenntarthatóságát

– mondta Roland Krueger, a Dyson vezérigazgatója

technológa Dyson
Kapcsolódó cikkek