BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az oroszok szerint Zelenszkij nem Kijevben, hanem Brassóban van

Az orosz kormányhoz közeli Ria Novosti című lap azt állítja, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nem Kijevben, hanem nagy valószínűséggel a romániai Brassóban tartózkodik egy bunkerben - hívta fel a figyelmet a Hotnews.ro.

A Ria.ru ezt a tézist azzal próbálja alátámasztani, hogy idézi a "War on Fake" projektben résztvevőket, akik kínkeservesen küzdenek annak érdekében, hogy valahogyan bizonyítsák, Zelinski felvételeit a bunkerben szerkesztik és hamisítják.

"Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij elhagyta Kijevet, és az általa rögzített videóhivást megszerkeszthették - írja a War on Fake Telegram csatorna... Zelenszkij valószínűsíthető tartózkodási helye a romániai Brassó városa. A Flightradar felhasználói felhívták a figyelmet egy azonosítatlan repülőgépre, amely Ukrajna és Románia határáról szállt fel az ukrán fegyveres erők helikopterei kíséretében. Lehetséges – írja a csatorna –, hogy a gépek szállítják Zelenszkijt és csapatát” – idézte az orosz lapot a Hotnews.ro.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.