a világ leggazdagabb embere néhány napig Romániában tartózkodik, hogy belekóstoljon a halloween varázsába Vlad Tepes havasalföldi fejedelem, vagyis Drakula gróf törcsvári kastélyában. Nem egyedül érkezett, hanem milliárdosok és hollywoodi sztárok kíséretében – írta a Maszol portál.

CDU election campaign - Laschet and Musk visit Tesla factory
Fotó: AFP

Elon Musk szombat este Twitter-bejegyzést tett közzé: „A frissen sült kenyér és sütemény az élet nagy örömei közé tartozik” – írta a milliárdos Brassópojánáról. 

Sajtóhírek szerint Elon Musk vendégeinek egy része csak vasárnap délután érkezett meg Romániába. A sztárokat és mágnás üzletembereket folyamatosan, szigorú biztonsági intézkedések közepette szállították a törcsvári kastélyba. 

A Tesla tulajdonosa látogatásának hírére turisták ezrei érkeztek vasárnap a helyszínre, hogy meggyőződhessenek a látogatásról, 

azonban sem az emberek, sem a sajtó nem láthatta a világ leggazdagabb emberét és meghívottjait, csupán a megszokottnál nagyobb készülődés és a biztonsági intézkedések utaltak arra, hogy valami nagyszabású rendezvény van készülőben a Románia egyik jelképének számító kastélyban. 

Elon Musk privát partiján állítólag részt vesz többek között Angelina Jolie színésznő, Larry Page, a Google társalapítója és Sergey Brin, a Google alapítója.