David Beckham legidősebb fia mindent megtesz, hogy beindítsa főzőkarrierjét, és gyakran használja a közösségi médiát, hogy megmutassa legújabb ételalkotásait. A napokban azonban kapott hideget-meleget a kommentelőktől, miután az Instagramon megosztott legújabb videójában krémes szarvasgombás tagliatelle-t készített. 

LOS ANGELES - OCT 15: Brooklyn Beckham arrives for 2nd Annual Academy Museum Gala on October 15, 2022 in Los Angeles, CA
Fotó: Getty Images

A rajongók kiakadtak azon, hogy az inflációs válság idején olyan luxusalapanyagokat használ Beckham, mint a szarvasgomba, 

és a valóságtól elrugaszkodottnak titulálták Beckhamet

–  számolt be a Daily Mail.

A hozzászólók azon kapták fel leginkább a vizet, ahogy a videó alatti képaláírásban Brooklyn a szarvasgomba iránti szeretetéről áradozott: 

Az én konyhámban nincs olyan, hogy túl sok szarvasgomba

– írta a 23 éves Brooklyn. 

A legtöbb ember nem engedheti meg magának a szarvasgombát. Szakácsként dolgozom, nagyon alap, amit Brooklyn csinál. Szívesen látnám őt egy étterem konyhájában dolgozni, és megnézném, hogyan boldogulna

– írta egy hozzászóló. Egy másik kommentelő az alábbiakat fűzte a videóhoz:

Ezek az emberek egy másik világban élnek, a legtöbb ember alig engedheti meg magának, hogy egyen, ez a kölyök pedig a szarvasgombáról fecseg.

A 2021-es becslések szerint a téli fekete szarvasgomba átlagos ára 20,49 dollár (7 ezer forint), míg a burgundi fekete szarvasgomba ára 24,93 dollár (9 ezer forint), a nyári fekete szarvasgomba pedig 22,57 dollár (8100 forint) 30 grammonként.

Irtózatos flancolás: még a hírességek is kiakadtak a Beckham-esküvő árán

A menyasszony, Nicola Peltz milliárdos családját bírálatok érték amiatt, hogy 3,5 millió dollárt szántak a floridai pazar esküvőre.