Közélet

Visszatérnek a mínuszok, néhány helyen fagyra számítanak

Hidegek lesznek a reggelek szerdán és csütörtökön, gyenge fagy többfelé várható, sőt, a fagyzugos tájakon mínusz 7, mínusz 6 fok is.

Általában napos, gomolyfelhős időre számíthatunk szombaton, de északkeleten csak lassan csökken a felhőzet, ahol még kisebb eső is előfordulhat. Délutánig erős lesz az északnyugati szél, majd gyengül a légmozgás – írja a Köpönyeg.hu. 

© Katona Tibor
időjárás
Hidegek lesznek a reggelek szerdán és csütörtökön, gyenge fagy többfelé várható, sőt, a fagyzugos tájakon mínusz 7, mínusz 6 fok is.
Fotó: Katona Tibor /  Zalai Hírlap

Vasárnap

Általában napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, de északkeleten csak lassan csökken a felhőzet, akár kisebb eső is jöhet. Délutánig erős lesz az északnyugati szél, majd gyengül a légmozgás. 11-16 fok várható.

Hétfő

Erősen, északkeleten közepesen felhős lesz az ég. Eleinte csak elszórtan, délutántól délnyugaton már többfelé alakul ki eső, zápor. 15 fok körüli maximumok lehetnek. 

Kedd

Az ország délnyugati felén borongós idő valószínű szórványos esőkkel, majd északkeleten egyre több napsütéssel. Az északkeleti szél megélénkül. 12 fok köré csökken a hőmérséklet.

Szerda és csütörtök

Többórás napsütésre van kilátás, csapadék nélkül. 

Hidegek lesznek a reggelek, gyenge fagy többfelé várható, sőt, a fagyzugos tájakon mínusz 7, mínusz 6 fok is.

Délutánonként 11-14 fok ígérkezik.

 

időjárás-előrejelzés mínuszok fagy időjárás
Kapcsolódó cikkek