Logisztika

Prémium versenytársat kap a Mol Limo és a GreenGo

A német hátterű cég a 240 darabos flottával száll be a magyar piacra.

Április 29-én megkezdi budapesti szolgáltatását a DriveNow a világ egyik legjelentősebb autómegosztója. A német hátterű cég a 240 darabos flottával száll be a magyar piacra nyolc különböző BMW és Mini modellel. Ezzel pedig harmadával nő a magyar fővárosban jelenleg regisztrált közautó állomány.

A DriveNow a szektor harmadik szereplője lesz a GreenGo és a MOL Limo mellett, a társaság először jelenik meg Kelet-Közép-Európában.

Fotó: VG

A DriveNow része a német autóipar két nagyhala (a BMW és a Daimler) által gründolt Share Now autómegosztó szolgáltatásnak. A magyarországi jogtulajdonos a Wallis cégcsoporthoz tartozó Wallis Autómegosztó Kft., amely franchise-modellben működteti a DriveNow-t.

A DriveNow perc-és napidíj alapú díjszabás mellett óradíjas csomagokat is kínál.

A bérlések modelltől függően 99 és 129 forint között mozognak percenként, az óránkénti lehetőséggel azonban ez akár 62 forintra is csökkenthető.

Fotó: VG

A DriveNow szolgáltatási zónája jelenleg Budapest 63 négyzetkilométeres területére terjed ki, ezen belül lehet felvenni és letenni az autókat.

Utazni velük ugyanakkor az országon belül bárhol lehet.

A szolgáltatás egy applikáción keresztül élhető el, ehhez első körben a Drivenow.hu oldalon kell regisztrálni. Ez a következő két hétben ingyenesen megtehető.

drivenow szolgáltatás autómegosztó
Kapcsolódó cikkek