Pénz- és tőkepiac

Harmadolja fiókhálózatát az Axa Bank

A hazai jelzáloghitel-kihelyezés ellehetetlenülése és a kedvezőtlen középtávú kilátások miatt március közepétől fokozatosan összevonja ügyfélcentrumait Axa Bank Magyarországi Fióktelepe – közölte pénteken a hitelintézet.

 Július elsejéig 13 központot zárnak be, és attól kezdve hat egységük működik majd. Ezzel párhuzamosan a bank vezetését Albert Roggemans veszi át, a csoport többi üzletágát továbbra is Jacques Maire irányítja. A bank a jövőben a meglévő hitelállomány gondozására, a kormányzati árfolyam-rögzítési program támogatására és betétgyűjtésre fordítja erőforrásait.
A hitelintézet valamennyi ügyfelének levélben küld tájékoztatást a változásokról. Az ügyfélcentrumok összevonásával kapcsolatban ugyanakkor az Axa jelenlegi klienseinek semmilyen teendője nincs.

A direkt banki működési modellnek köszönhetően a kapcsolattartás levélben, telefonon és az interneten továbbra is folyamatos marad. Ha az ügyfelek mégis a személyes kapcsolattartás mellett döntenek, ezt megtehetik a továbbra is működő regionális központokban, amelyekből kettő Budapesten, egy-egy pedig Győrben, Debrecenben, Pécsen és Kecskeméten van.

AXA hitelállomány fiókhálózat
Kapcsolódó cikkek