Pénz- és tőkepiac

Tovább terjeszkedne a Netrisk

Növelni kívánja üzleti aktivitását, valamint bővítené az elérhető termékek és szolgáltatások körét a hazai piacon vezető szerepet játszó, immáron több mint 850 ezer ügyféllel rendelkező Netrisk.hu biztosítási portál.

A társaság stratégiai célul tűzte ki, hogy bővítse azon szoláltatások és termékek körét, amelyek közül ügyfelei a lehető legegyszerűbben kiválaszthatják és megvásárolhatják az igényeiknek legjobban megfelelőeket – állítja a vállalkozás közleménye. Emellett a Netrisk.hu tervei között szerepel az is, hogy magyarországi tevékenységen túl erősítse a környező országokban meglévő leányvállalatainak működését és újabb országokban indítsa be tevékenységét.

A kitűzött célok elérése érdekében a társaság új felsővezetővel erősítette meg menedzsmentjét, és június elejétől Pap Balázst nevezte ki üzletfejlesztési és nemzetközi vezérigazgató-helyettesnek. Az új vezető feladata, hogy bevezesse a banki és telekommunikációs szolgáltatásokat az ügyfelek által megvásárolható ajánlatok közé, illetve feltérképezze, hogy milyen más szolgáltatások és termékek illeszthetők még be a cég kereskedelmi koncepciójába.

A vezérigazgató-helyettes ezen túlmenően felel a Netrisk romániai és szlovéniai leányvállalatainak teljesítményeiért, illetve feladata, hogy vállalatfelvásárlásokkal erősítse jelenlétét Csehországban, Lengyelországban és a többi kelet-közép-európai piacon.
„A Netrisk.hu tovább kívánja növelni aktivitását a magyarországi és a régiós piacon, és e törekvésnek része – a terjeszkedés mellett – a szolgáltatási paletta bővítése is. Meggyőződésem, hogy az új vezető csatlakozása is hozzásegíti a társaságot, hogy megvalósíthassa stratégiai céljait” – nyilatkozta a kinevezés kapcsán Sebestyén László, a Netrisk.hu vezérigazgatója.

terjeszkedik alkusz biztosítás Netrisk
Kapcsolódó cikkek