alkusz

Árulkodó jelek, Kecskeméten vizsgálódik az MNB

2022.05.05 Olvasási idő:

A munkaerőhiány már a kötelezőt is jelentősen drágítja

Egy teljesen új tényező, a munkaerőhiány is drágíthatja a jövő évi kötelező gépjármű-felelősségbiztosításokat – véli a CLB alkuszcég.
2017.10.26 Olvasási idő:

Megregulázzák az alkuszokat

Az MNB a korábbinál szigorúbb szabályokat alkalmazna az internetes biztosításközvetítőkre. Az ajánlás fogyasztóvédelmi célokat szolgál, több tájékoztatást, nagyobb transzparenciát vár el az ügynököktől.
2014.11.20 Olvasási idő:

Interneten panaszkodhatunk a biztosítónkra

Mától egy erre létrehozott internetes oldalon osztályozhatjuk a biztosítónkat. Az egyik alkuszcég által indított kezdeményezés piac- és ezáltal akár árbefolyásoló is lehet.
2012.09.03 Olvasási idő:

Biztosítás - A netes termékek kikerülnek az alkuszok aktatáskájából

Közhely, hogy minden fenyegetés egyben lehetőség is, mégsem tudok hirtelen jobb jellemzést adni a biztosítási alkuszok piacán jelenleg zajló folyamatokról, és azok hosszabb távú következményeiről.
2012.07.12 Olvasási idő:

Tovább terjeszkedne a Netrisk

Növelni kívánja üzleti aktivitását, valamint bővítené az elérhető termékek és szolgáltatások körét a hazai piacon vezető szerepet játszó, immáron több mint 850 ezer ügyféllel rendelkező Netrisk.hu biztosítási portál.
2012.06.27 Olvasási idő:

Autóbiztosítás, kárrendezés - Azt sem tudjuk, mi ingyenes

Ezer fő megkérdezésével kutatta kárrendezési tapasztalatainkat a PBA Biztosítási Alkusz Kft. Noha a megkérdezettek többsége azt állítja, hogy elvileg tudja mi a dolga ilyen esetben, mégis háromnegyedüknél a kárrendezésre fordított átlagidő meghaladta a 10 napot.
2012.02.27 Olvasási idő:

Így veszítheti el rendszámát a baleseti adó kapcsán

Akár a rendszeresen befizetett kötelező biztosításunk ellenére is fedezetlenné válhat gépjárművünk az újonnan belépő baleseti adó következtében – figyelmeztet a PBA Biztosítási Alkusz Kft. A PBA ügyfélszolgálatára befutó telefonok tanúsága szerint sokan még az adóról sem tudnak.
2012.01.30 Olvasási idő:

Átlag 650 forint naponta - beindult a síbiztosítási szezon

A gyenge forint ellenére tömegesen indultak meg január eleje óta a magyarok a környező országok síterepei felé a biztosítás.hu szerint.
2012.01.26 Olvasási idő:

Alkuszok: Tényleg a baleseti adó vitte le a kgfb díjakat

Egyetértenek Gíró-Szász Andrással a Biztosítás.hu internetes alkuszi portál szakértői abban, hogy a Parlament által bevezetett Baleseti Adó közvetett módon ugyan, de hozzájárult az idei kötelező felelősségbiztosítási átlagdíjak újabb jelentős csökkenéséhez – írja közleményében a Biztosítás.hu.
2011.12.01 Olvasási idő: