Pénz- és tőkepiac

Ugrott egyet a CyBERG

Szerződést bontottak a Coffeeshoppal, de beszállnak a Café Frei kávézólánc digitális fejlesztésébe.

Feltűnt ma a BÉT Nyertesek listáján a CyBERG, egyetlen 464 darabos kötéssel, közel 7 százalékos emelkedéssel. A magányos tűként kiemelkedő ritka forgalom nem meglepő a tőzsdeérettségüket váró cégek Xtend piacán. És a mostani árfolyamugráshoz hír is illeszthető.

A BÉT honlapján tette közzé a társaság, hogy a Café Frei Central Europe Kft.-vel még január 29-én megállapodott egy szándéknyilatkozatban arról, hogy együttműködnek a magyarországi székhelyű nemzetközi kávézólánc digitális fejlesztésén. A tervek szerint a Cafe Frei rövidesen bevezeti a CyBERG AnyUpp alkalmazását, amelynek segítségével a vendégek könnyen, gyorsan, készpénzmentesen tehetnek virtuális utazást a kávék világába.

A CyBERG hasonló együttműködést kötött korábban a Coffeeshop Company-val (CSC) is, amit a felek kölcsönösen január 28-án megszüntettek. Hosszas tárgyalásokat követően a CYBERG végül nem szerzett tulajdonrészt az osztrák láncban, de a CSC megújult tulajdonosi körével egyeztetést kezdeményezett a lehetséges technológiai együttműködésről. Ezzel párhuzamosan a társaság tárgyalásokat folytat a CSC korábbi alapító-tulajdonosával Marco Schärffel arról, hogy tapasztalatával a továbbiakban támogassa a nemzetközi AnyUpp bevezetési törekvéseit.

A Cyberg az úgynevezett 3FA üzleti modellben digitális közösségi ösztönző és értékesítő platformot fejlesztő cég, s tavaly érzékenyen érintették a karanténintézkedések során elrendelt étterembezárások.

Cyberg Corp Coffeeshop Cafe Frei AnyUpp
Kapcsolódó cikkek