Együttműködési megállapodást kötött a Delta Technologies kizárólagos tulajdonában álló Delta Systems Kft. a Felhő Campus elnevezésű program keretein belül Zalaegerszeg önkormányzatával, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Zala Megyei Szervezetével Magyarország legmodernebb egyetemi kampuszának a kialakítása érdekében.

Fotó: Delta Csoport

A partnerek olyan technológia-fejlesztési együttműködések létrehozásában segítenek, amelyek a legmodernebb ipari digitalizációs megoldásokat felhasználva erősítik a regionális kis- közép és nagyvállalkozások versenyképességét. 

A program összhangban van Zalaegerszeg gazdaságfejlesztési irányaival, valamint az Északnyugat-Magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna fejlesztési törekvéseivel is.

,,A Delta Systems Kft. stratégiai célja, hogy a legmodernebb ipari automatizációs technológiákkal kiemelt szerepet vállaljon a regionális hazai vállalkozások hatékonyságának, eredményességének és munkaerővonzó képességének fejlesztésében. Ugyanilyen fontos célkitűzés, hogy széles körben elérhetővé és a helyi adottságokra könnyen adaptálhatóvá tegye a legújabb technológiai megoldásokat. 

Integrátorként feladatunknak tartjuk, hogy keressük a kapcsolódási pontokat a kiváló regionális megoldásszállítókkal, startupokkal, kutatólaborokkal amelyek megoldásait rendszerbe szervezve piaci jelenlétüket erősíteni tudjuk.

 Meggyőződésem, hogy a mai napon aláírt együttműködési megállapodás kapcsán technológiai tudásbázisunkra építve segíthetjük a program résztvevőinek elképzeléseit” – jelentette ki a szerződés aláírása kapcsán Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója.