Porszem került a gépezetbe Asraf Hakimi és Hiba Abouk a válása közben. A PSG labdarúgójától azt követően válik el a felesége, hogy egy 24 éves nő azzal vádolta meg a sportolót, hogy megerőszakolta, miközben Abouk a gyerekeikkel nyaralni utazott.

Fotó: AFP

A média szorosan figyelemmel kíséri a focista és a színésznő válását, a sztorit pedig még inkább felkapták, amikor kiderült, hogy Hakimi egy másik titkot is rejtegetett a nő elől. 

Abouk a válással nem viheti a focisa vagyonának egy részét, mivel Hakimi papíron nem rendelkezik semmiféle vagyonnal 

írta meg a Marca. A First Mag francia magazin a Twitteren tette közzé, hogy a válóper közben a bíróság feltárta, hogy nincsen egy cent sem Hakimi nevén.

A marokkói játékos a francia liga egyik legjobban kereső sportolója, de a fizetése nem az ő, hanem az édesanyja bankszámlájára kerül, illetve a sportoló minden ingóságát és ingatlanját az anyja nevére íratja. Kiderült, hogy Hakimi évekkel ezelőtt íratott át minden vagyont az anyjára, és azóta is így tesz minden jövedelmével. 

A focista havi egymillió eurót keres a PSG-nél, ezt viszont a klub közvetlenül az anyukája számlájára utalja.

Ez a trükk ugyan arculcsapásként érhette Hiba Aboukot, de anyagilag nem fogja megroppantani. Abouk színésznőként jelentős vagyont halmozott fel, illetve öröklés útján is elég pénz került a nevére.