A Nokia T20 táblagép a cég okostelefonjainál megszokott színvonalat hozza, viszont nagyobb képernyőn, hosszabb üzemidővel és az egész család számára hasznos extra funkciókkal. Csakúgy, mint a Nokia telefonok esetében, a Nokia T20 megtervezésénél a biztonság és a naprakész szoftver került a középpontba. 

A két évig garantált operációs rendszerfrissítés gondoskodik arról, hogy az Android következő verzióit is kényelmesen és egyszerűen kezdhessék el használni a készülék tulajdonosai, 

a három évig érkező biztonsági javítócsomagok pedig naprakészen tartják a készüléket, védelmet biztosítva a legújabb veszélyek ellen is.

Fotó: Shutterstock

A védelem azonban nem csak a rendszernek szól: a gyermekek biztonsága, kreativitásának fokozása és a tanulás elősegítése szintén fontos feladat, ezért a Nokia T20 a Google Kids Space csomaggal előtelepítve érkezik. Ez segít abban, hogy a kicsik megbízható alkalmazásokat, könyveket, illetve videókat találjanak, amelyekkel fejleszthetik a tudásukat.

A Nokia T20 8200 milliamperórás akkumulátorral érkezik, amely akár 15 órányi böngészést, 7 órányi konferenciahívást vagy nagyjából 10 órányi filmnézést tesz lehetővé egy feltöltéssel, a táblagép támogatja a gyorstöltést is.

A készülék 4G LTE (CAT 4) modemmel rendelkezik, vagyis útközben is biztosítva van az internet-hozzáférés. A 10,4 hüvelykes kijelzővel érkező táblagép 4 gigabyte RAM-ot és 64 gigabyte belső tárhelyet kapott, ez microSD kártyával további 512 gigabyte-tal bővíthető.

A Nokia T20 felkerült az Android Enterprise Recommended eszközök (AER) listájára is, vagyis 

megfelel a Google szigorú nagyvállalati előírásainak, így céges környezetben is biztonságosan használható. 

Az új táblagép támogatja a HMD Enable Pro szolgáltatást is, vagyis a HMD Global nagyvállalati eszközmenedzsment-megoldásával egyszerűen, távolról üzembe helyezhető a cégek egyedi igényeinek megfelelően.