Turizmus

Ezekre a fesztiválokra mehetünk idén

Bár a nagy rendezvények idén még elmaradnak, számos kisebb rendezvényt már meglátogathatunk a nyáron.

Lobenwein Norbert fesztiválszervező, a VOLT Fesztivál társtulajdonosa az ATV Start című műsorában elmondta: igyekeznek a rájuk vonatkozó korlátozások betartásával megrendezni a fesztiválokat.

Arról is beszélt, hogy a három nagy fesztiváljukat (a Szigetet, a VOLT-ot és a Balaton Sound-ot) a nemzetköziesség miatt azonban idén még nem tudják megtartani.

Tavaly több külföldi előadóval is sikerült megállapodni, hogy a fellépésüket csak elhalasszák és ne lemondják, így őket majd 2022-ben tudjuk megnézni.

Fotó: MTI/Sóki Tamás

A fesztiválszervező a nagy rendezvények elmaradása mellett jó hírekkel is szolgált, a MOL Nagyon Balaton nevű programsorozatból több rendezvény is megrendezésre kerül. Így a Strand fesztivál, a Be My Lake és a Művészetek Völgye is meg lesz tartva.

Lobenwein szerint az idei év még a hazai előadókról fog szólni, de 2022-ben már a nemzetközi sztárok jelenlétére is számíthatunk nagyobb számban.

A fesztiválszervező azt is elmondta, hogy igyekeznek nem azzal foglalkozni, hogy mi a logikus és mi nem, hanem arra koncentrálnak, hogy meg tudják csinálni a bulikat.

VOLT Fesztivál Sziget Fesztivál Művészetek Völgye Strand Fesztivál Balaton Sound B My Lake fesztivál
Kapcsolódó cikkek