A spanyolok 88 százaléka nem tér vissza egy olyan étterembe, amelyet nem talált eléggé tisztának, vagy ahol az étel minősége és ára nem állt összhangban - derült ki egy most közzétett tanulmányból - írja az euro.hu.
A megkérdezettek 55 százaléka - ha teheti - eleve olyan éttermet választ, ahol láthatja a konyhát, és megítélheti a higiéniai szintet. 46 százalék szerint egy vendéglőben az kelti a legrosszabb benyomást, ha a felszolgáló személyzet ruhája nem kellően tiszta vagy a pincér körme piszkos. A kellőképpen meg nem tisztított evőeszközök a spanyolok 38 százalékát tántoríthatják el egy adott étteremtől, ha ilyet tapasztalnak, egyszerűen felállnak és elmennek. Ugyancsak sokakat visszariaszt a piszkos konyha, valamint a kellemetlen szag.
Az étterem berendezése az ezer megkérdezettnek csupán 4 százalékánál számított szempontnak.(euro.hu)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.