Magyar gazdaság

Vizes fotózás! Kattintson Ön is!

Az idei év Vizek Éve, amelynek keretében most nemcsak fürödni és vízparton kikapcsolódni érdemes, hanem mindezt megörökíteni is! A Vizek Éve 2008 fotópályázaton ugyanis a legszebb fotók készítői értékes nyereményekért pályázhatnak.

A pályázaton életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet. Hivatásos és amatőr fotósok egyaránt indulhatnak a megmérettetésen, saját készítésű, hazánkban készült képeikkel, amelyeket a www.fotoarena.hu/vizekeve2008 oldalon tölthetnek fel.
Nevezni az alábbi kategóriákban lehet:
 
1.    Természetes vizeink (hazánk vizei, természetfotók, fürdőzések helyszínei)
2.    Fürdik a család (életképek tavakon, aquaparkokban, strandokon)
3.    Kikapcsolódás és egészségmegőrzés gyógy- és wellnessfürdőinkben
4.    Aktív vízisportok (wakeboard, vízisí, szörf, vitorlás)
A beérkező fotókat a Magyar Turizmus Zrt., a PENTAX Europe GmbH, a FOTOARENA.HU, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, a FOTÓ NATURA Természetfotósok Egyesülete és az EUROSPA Kft. munkatársaiból álló zsűri értékeli. Kategóriánként első, második és harmadik díj kerül kiosztásra. A díjazott fotók készítői – hazai szolgáltatók felajánlásával – értékes fényképezőgépet, illetve ingyenes fotókidolgozást nyerhetnek.
A képek folyamatosan kerülnek fel a www.fotoarena.hu/vizekeve2008 és a www.vizekeve.hu honlapokra.


A fotók beküldési határideje 2008. október 10. 12:00 óra. Az elbírálást követően az ünnepélyes eredményhirdetésre 2008. október 29-én kerül sor. A fotópályázaton való részvétel feltételeit részletesen az alábbi oldalakon ismerheti meg: www.fotoarena.hu/vizekeve2008 és www.vizekeve.hu.

fotó Magyar Turizmus Zrt. Vizek Éve
Kapcsolódó cikkek