Magyar Turizmus Zrt.

A strandszezon nyitánya lesz a Balaton Napja

Ezentúl a Balaton Napja lesz a strandszezon megnyitója, amelyet minden év első olyan pénteki napján tartanak meg, amikor a tó hőmérséklete eléri a 20 fokot. Ilyenkor nemcsak a tóparton, hanem a környezetében is sport és kulturális programokkal várják a vendégeket - mondta az ötletgazda Kardos Gábor, a Balatoni Kör elnöke a Magyar Turizmus Zrt. és több balatoni szervezet által is támogatott kezdeményezésről ma az MTI-nek.
2015.05.06 Olvasási idő:

Nincs prémium az állami vezéreknek

Eltűntek a vezérigazgatói prémiumok az állami cégeknél, legalábbis tavaly sem a Posta, sem a Szerencsejáték Zrt., sem pedig a Magyar Turizmus Zrt. első embere nem kapott ilyen elismerést.
2015.04.26 Olvasási idő:

A Magyar Turizmus Zrt. megújulását jelentette be Varga Mihály

Új kihívásokhoz igazítja tevékenységét a Magyar Turizmus Zrt. – fogalmazott Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a tárca felügyelete alá tartozó cég mai állományülésén.
2015.04.20 Olvasási idő:

Rekordkifizetés az agráriumban

2015.02.26 Olvasási idő:

Újabb ütés Simicskának? - Kevesebb standot építtetett az MT Zrt.

Számos nehézségbe ütközött az idei Utazás kiállítás megszervezése a Hungexpón, ugyanis a Magyar Turizmus (MT) Zrt. sok éves együttműködés után úgy döntött, hogy idén nem jelenik meg régiós standokkal, csak egy központi pavilonnal. Ennek az lett az eredménye, hogy például Hévíz és Hajdúszoboszló ebben az évben nem is vesz részt az eseményen. Hajdúszoboszlóval összefogva idén új eszközökkel érjük el a belföldi vendégeket, közvetlenül megszólítva őket ajánlatainkkal – közölte lapunkkal a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.
2015.02.19 Olvasási idő:

Az USA-ból érkező befektetésekre jut a legtöbb munkahely

2015.01.20 Olvasási idő:

Sokat hozhatnak a konyhára az osztrák turisták

Tíz év alatt megduplázódik az ausztriai beutazó turizmusból származó bevétel a Magyar Turizmus (MT) Zrt. elemzése szerint.
2014.03.15 Olvasási idő:

Nem csúszkál, cseppentsen mézet

2014.01.03 Olvasási idő:

Ötmilliárd a turizmus marketingjére, védjegy a falusi vendéglátásban

Ötmilliárd forintot marketingre, több mint hatmilliárd forintot pedig Forma–1-re fordítottak a tavalyi Turisztikai Célelőirányzatból. Mintegy 200 millió forint jutott még két repülőtérre, s 100 millió a Túraautó Világbajnokságra. Védjegyet vezetnek be a falusi turizmusban.
2013.08.18 Olvasási idő:

Csökkenőben a céges biztosítások díjai

2013.08.06 Olvasási idő: