Magyar gazdaság

Vizek Éve Nyugat-Dunántúlon

A Magyar Turizmus Zrt. 2008-as Vizek Éve kampányának keretében az év végéig minden hónapban egy-egy turisztikai régió mutatkozik be, és várja kedvezményekkel a vendégeket. Szeptemberben Észak-Magyarországra csábította a Társaság a hazai utazóközönséget, októberben pedig a Dél-Dunántúl turisztikai régió kerül a kampányév középpontjába.

A magyarországi turizmus időbeli koncentráltságának csökkentése érdekében a Magyar Turizmus Zrt. 2008-ban egész évben kiemelt hangsúlyt fektet a szálláshelyek hét közbeni forgalmának növelésére irányuló akciók szervezésére.

A Vizek Évében két nyári hónap kivételével (július és augusztus) egész évben tart az aktuális régióban a 3=4 akció, amelynek keretében a csatlakozott szálláshelyeken a negyedik éjszakát ajándékba kapják az akcióban meghatározott időszak alatt (hétfőtől csütörtökig) szállást foglaló vendégek.

A dél-dunántúli régióban 40 település szállodái, kastélyai, panziói, öko-vendégházai, éttermei kínálnak egész októberben kedvezményes ajánlatokat a Vizek Éve akció keretében. A 3=4 akcióra a Társaság – többek között – az ország több pontján elhelyezett 30 db óriásplakáttal hívja fel az érdeklődők figyelmét.

A 3=4 akció kibővítéseként a Vizek Éve kampányhoz csatlakozott szállodákban év végéig meghirdetik a „Fürödjön ingyen Dél-Dunántúl top-fürdőiben” elnevezésű akciót is, amelynek keretében a csatlakozott szállodákban legalább három éjszakát eltöltő vendégek naponta ingyen vehetik igénybe az adott település, illetve a szálloda termál-, vagy gyógyfürdőjét.

A dél-dunántúli szálláshelyek az Üdülési Csekket felhasználó vendégeket is egységes akcióval várják, amelynek keretében az üdülési csekk egy főnek adható maximális értékének megfelelő összegű (69.000 forint) – több éjszakára szóló szállást és egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat (étkezés, programok) tartalmazó – csomagajánlataikat 2 fő veheti igénybe.

turizmus Magyar Turizmus Zrt. Vizek Éve szálloda
Kapcsolódó cikkek