Magyar gazdaság

Erősen kezdte az őszi ülésszakot a Parlament

Orbán Viktor mai parlamenti felszólalásának egyértelmű csúcspontja volt, amikor közölte, hogy nemsokára a jövőben fogunk élni.

Ezen a ponton szeretném lelkiismeretes médiamunkásként jelezni, hogy az ellenzéki rágalmakkal ellentétben a miniszterelnök száz százalékosan igazat mondott, most például majdnem négy óra eltelt azóta, és ahhoz képest tényleg a jövő van, komolyan. Szívből kívánom szeretett hazámnak, hogy minden politikusi ígéret ugyanilyen gyorsan valósuljon meg.

Az Orbán-beszéd másik nagyon súlyos pontja az volt, ahol közölte, hogy ők bizony kiszámolták, a bankok nem fognak rosszul reagálni arra, ha néhány száz milliárd pluszterhet löknek ki rájuk. Nem mondom, ha devizahiteles lennék, én sem venném rossz néven, ha a bankomnak kéne fizetnie helyettem, de egyrészt nem vagyok olyan hülye, hogy elhiggyem, hogy nem terhelnék rám, másrészt – úgy tűnik, a kormánnyal ellentétben – én olvastam meg írtam is a híreket múlt pénteken. Azokból pedig elég egyértelműen kiderült, hogy csak az ötletnek a belengetésére is sikerült majdnem bedönteni a tőzsdét. Nem, nem reagálnak rosszul.

A blogbejegyzés további részletei itt olvashatóak.

devizahitel Orbán Viktor Parlament kiváltás
Kapcsolódó cikkek