BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Állásbörzét tartott a Fejér Megyei Hírlap

Felmérések szerint már négy éve Székesfehérvár körzetében a legnagyobb a hazai átlagbér, amely így Budapest egészét is megelőzi.

A 11-ik alkalommal rendezte meg hétfőn a Fejér Megyei Hírlap a megyei állásbörzét, amelyen ezúttal 46 munkaadó vett részt – mondta az esemény megnyitóján Kázmér Judit, a Mediaworks PR- és marketingigazgatója.

A Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatója, Tanárki Gábor kifejtette, hogy a nemzeti fejlesztési programban alapvető célkitűzés, hogy 2020-ig a 20 és 64 év közöttiek foglalkoztatottsága elérje legalább a 75 százalékos szintet.

Forrás: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Az eddigi intézkedéseket sikeresek minősítette, ugyanis februárban a megyei adatok szerint a regisztrált álláskeresők száma 8 789 fő volt, ami 5,6 százalékkal alacsonyabb, mint tavaly.

Felmérések szerint már négy éve Székesfehérvár körzetében a legnagyobb a hazai átlagbér, amely így Budapest egészét is megelőzi.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.