Magyar gazdaság

Plázázik a NAV

Az szja-bevallás benyújtási határidejéig több alkalommal is várják az ügyfeleket a NAV munkatársai a Bécsi úti Eurocenterben és a Váci úti Duna Plazában. A rögtönzött ügyfélfogadási helyeken a NAV munkatársai a bevallással kapcsolatos teendőkben segítenek.

Budapesten, az Eurocenterben és a Duna Plazában három-három olyan nap is lesz, amikor bárki jóváhagyhatja a által készített szja-bevallási tervezetet, leadhatja papíralapú személyijövedelemadó-bevallását, ügyfélkaput nyithat, sőt, a NAV munkatársai az 1+1 százalék elektronikus felajánlásában is segítenek.

A Duna Plazában április 19-én, 27-én és május 3-án, míg az Eurocenterben április 20-án és 26-án, illetve május 4-én 13:00 és 19:00 óra között állnak rendelkezésre az adóhivatal munkatársai.

Forrás: Shutterstock

Május 22-én éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a NAV által készített szja-bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg a NAV honlapjáról elérhető netes felületen.

Mindenki, aki maga készít szja-bevallást, vagy a tervezetet fogadja el – sőt még az az egyéni vállalkozó is, aki februárban nem nyilatkozott a felajánlásról – május 22-én éjfélig rendelkezhet adója 1+1 százalékáról.

Akik netán elakadnak a tervezet jóváhagyásában, esetleges kiegészítésében vagy a felajánlásban, azok hívhatják a NAV Infóvonalát is a 1819-es telefonszámon.

NAV szja-bevallás Duna Plaza eurocenter
Kapcsolódó cikkek