A megnövekedett kereslet miatt újabb kilenc népszerű útvonalán bővíti járatait a magyar fővárosból a Wizz Air, és 14 új járatot is bejelentett. A fapados légitársasággal október elejétől a népszerű egyiptomi üdülőváros, Sarm es-Sejk is közvetlenül elérhető lesz Budapestről heti két alkalommal.

Wizz Air Airbus A320 Landing At Eindhoven AirportPassengers disembarking and walking towards the airport terminal. Wizz Air Airbus A320 aircraft as seen flying, landing and taxing at Eindhoven Airport EIN while it is arriving from Bucharest OTP. The A320-200 passenger airplane of the ultra low cost airline Wizz Air Malta has the registration 9H-WBJ and is powered by 2x IAE jet engines with an all economy seat configuration. WizzAir is a Hungarian budget low cost airline carrier with head office in Budapest, Hungary. Eindhoven, the Netherlands on July 19, 2023 (Photo by Nicolas Economou/NurPhoto) (Photo by Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
A sűrített járatok és az új útvonal október 6-i indulással foglalhatók.
Fotó: Nicolas Economou / AFP

Az egzotikus Abu-Dzabi, Gurdaka, Madeira és Tenerife mellett Alicante, Madrid és Milánó is könnyebben elérhetővé válik a magyar fővárosból:

a Wizz Air minden korábbinál több járatot kínál hetente ezekre a destinációkra az utazni vágyóknak.

Emellett a nagy érdeklődésre való tekintettel a Bázelbe és Keflavíkba tartó járatok száma is tovább bővül. Kapacitásproblémákkal már nem küszködik a légitársaság. 

Azok, akik most tervezik az utazást, szeptember 20-ig rendkívüli, 20 százalékos kedvezménnyel foglalhatnak jegyet ezekre az útvonalakra.

A sűrített járatok és az új útvonal október 6-i indulással foglalható, a jegyek már elérhetők a Wizz Air weboldalán és applikációján keresztül.