Összeütközött két személyautó április 2-án délután fél egy körül az M9-es autóút 3-as kilométerszelvényében, Szekszárd térségében. A baleset miatt az utat teljes szélességében lezárták. A Bács-Kiskun vármegye felől érkezőket az M6-os autópályára, a Szekszárd felől érkezőket Tolna irányába terelik – írja a Teol.hu a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján.

20210618 NagykanizsaSzemélygépkocsi és motorkerékpár ütközött össze Palinban a 7551-es számú út 6. kilométeréhez közel. A baleset miatt az teljes útlezárás. Fotó: Szakony Attila SzA Zalai Hírlap
Fotó: Szakony Attila / Mediaworks

Nem hivatalos információnk szerint a balesetnek sérültje is van.

Az Utinform szerint az M9-es autóúton, az M6-os autópálya csomópontjában több jármű karambolozott, a 2-es és a 3-as km között a forgalmat megállították.

Ez már a sokadik baleset az elmúlt napokban, húsvét hétfőn az M1-esen három gépkocsi ütközött össze a 31-es kilométerszelvényénél, majd az M7-esen pedig nyolc gépjármű ütközött össze Balatonboglár térségében késő délután. A munkahét kezdete sem telt el eseménytelenül, kedd reggel az M1-esen Herceghalomnál összeütköző személyautókhoz mentőhelikoptert is küldtek.