Világgazdaság

Negyvenöt métert zuhant az új Opel Insignia – Nézze meg!

Drámai eseményen mutatkozott be az Opel új, középkategóriás modellje. Az Insignia hat másodperc alatt negyven métert zuhant a Potters Fields Parkban az ünnepélyes bemutató keretében.

A londoni Potters Fields Parkból hatalmas, 4,7 méter átmérőjű golyóbis emelkedett a magasba, majd hat másodperc alatt 45 métert zuhant, hogy az utolsó pillanatban elkapják. Ezzel az antréval mutatkozott be a nagyközönség előtt az Opel Insignia legújabb modellje - írja a médiainfó.

A drámai színre lépést elsősorban azért választotta a GM, hogy demonstrálja: a márka elkötelezett a műszaki újítások mellett. A háromszáz meghívott előtt zajló bemutatkozó előtt szombaton egy megrendezett űr-küldetés keretében egy 62 méter magas daru emelte a magasba az autót tartalmazó 3,2 tonnás gömböt, amely a koncepció szerint egy becsapódás során, krátert hagyva maga után érkezett a Földre.

Az Insignia július 22-én debütál a British International Motor Show kiállításon, ahol az Opel nyilvánosságra hozza az autó műszaki adatait és németországi árait.

daru zuhanás bemutató Opel