Világgazdaság

Nemzetközi elismerést kapott a Corvin Sétány

Európa legjobb vegyes-funkciós ingatlanprojektje címét nyerte el a Corvin Sétány a Nemzetközi Ingatlan Díj (International Property Awards) és a Bloomberg televízió közösen szervezett európai szakmai megmérettetésén.

A szeptember 25-én Londonban megrendezett ünnepélyes díjátadáson a 100 százalékban magyar tulajdonú Futureal Csoport idén két kontinenst - Európát és Afrikát - magában foglaló mezőnyben nyerte el az első díjat a Corvin Sétány városfejlesztési projekttel.

Futó Gábor, a Futureal csoport vezérigazgatója az elismeréssel kapcsolatban elmondta: „a Futureal és a Józsefvárosi Önkormányzat városfejlesztő csapatainak sokéves kemény munkája előzte meg e neves szakmai díj átvételét. 6 évvel ezelőtt elhatároztuk és elhittük, hogy Budapest egyik nehéz sorsú kerületéből a város egyik legjobb helyét alkothatjuk meg, ahol jó lesz élni, dolgozni, vásárolni, sportolni, sétálni, szórakozni. Európa legjobb vegyes funkciós projektje díj további inspirációt jelent a Futureal csapatának, hogy folytassuk a megkezdett munkát.”

Futureal futó gábor Bloomberg Corvin sétány