Cégvilág

Itt az 5 megapixeles fotómobil!

A Motorola új fotómobiljának érkezését a gyártó tegnap este Pekingben hivatalosan is bejelentette. A ZN5 a Motorola első olyan készüléke, amelyben Kodak képérzékelő, és komplett képalkotó modul található.

A mobil júliusban jelenik meg Kínában, Európába pedig még idén, az év végén érkezhet, áráról egyelőre nem érkezett információ. A ZN5 öt megapixeles képeket készíthet, a témát xenon vaku is megvilágíthatja. A fotók elkészülte után számos szoftveres lehetőség áll a rendelkezésünkre, ezek között panorámakép-összeillesztőt is találunk. A Kodak a készüléket internetes fotómegosztó szolgáltatásával, a Kodak Galleryvel is megtámogatja, a Motorola pedig a Facebookra és egyéb közösségi oldalakra könnyíti meg a mobilra telepített ShoZu alkalmazásával a képfeltöltést. – írja a HWSW.

A ZN5-ben vezeték nélküli hálózati csatolót találunk, amelyet sajnos nem egészít ki 3G képesség, így a hotspotok vonzköréből kikerülve nem áll rendelkezésre a HSDPA adatátvitel. A mobil mindemellett rendelkezik HTML böngészővel, Bluetooth 2.0 adóvevővel és a Motorola ModeShift billentyűzetével - csak az épp aktuális funkciókhoz tartozó feliratok jelennek meg a gombsoron - ellátott MP3 lejátszóval is.

motorola fotó mobil fényképező
Kapcsolódó cikkek