Cégvilág

Újdonság az ingatlanpiacon: luxus, felújítva - Nézze meg!

A Biggeorge’s-NV Zrt. átadta Garibaldi utcai műemlék jellegű luxus lakóépületét. A fejlesztés eredményeként egy különleges, egyedi épület nyerte vissza korábbi funkcióját, amely exkluzív kereskedelmi területtel is kiegészült - áll a cég szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A fejlesztés során egy egyedi épület nyerte vissza korábbi lakófunkcióját, a mai kor műszaki, design és funkcionális követelményeinek megfelelően, melynek értéke megközelíti a 3 milliárd forintot.

„A Garibaldi-ház pozitív példája annak, hogyan lehet a város ’szövetébe’ visszailleszteni épített örökségünket úgy, hogy az mind funkciójában, mind tartalmában megújulva újabb értéket jelentsen a közösség számára”-  hangsúlyozta Cselovszki Zoltán Belváros-Lipótváros főépítésze.

A Parlament közelében elhelyezkedő épület Hubert József 1904-es tervei alapján bankszékháznak - Kisbirtokosok Országos Földhitelintézete – készült, eklektikus stílusban. A 100 éves épület az átépítést követően - e stílusjegyeket megtartva - teljesen megújult.

A lakások összterülete 2 900 négyzetméter, amelyen összesen harminchét darab, 60-130 négyzetméter közötti alapterületű lakás helyezkedik el. A ház pincéjében kialakításra került egy fitnesz-terem is, a tárolóhelyiségek mellett.

A hazai tulajdonban lévő Biggeorge’s-NV Zrt. a most átadott Garibaldi ház mellett a Kígyó utcában készít elő hasonló lakóprojektet, Óbudán pedig egyedi műemléki jellegű iroda és szolgáltató komplexumot fejlesz – ez utóbbi fejlesztés várhatóan 2009 tavaszán kerül átadásra.


[enews_gallery id='200375']

biggeorge's cselovszki garibaldi-ház luxus
Kapcsolódó cikkek