Cégvilág

Nagyot kaszál a GE Pekingben és Pekinggel

A GE, az Olimpiai Játékok a tervezettnél nagyobb 700 millió dolláros bevételt ért el a Pekingben és a város környékén megvalósított mintegy 400 infrastrukturális projekttel.

Az NBC Universal is rekordösszegű, több mint 1 milliárd dollárnyi hirdetési bevételt realizált, így a Pekingi Olimpiai Játékok a cég eddigi történetének legsikeresebb rendezvénnyé válhat.

A GE több mint 70 éve látja el technológiával az olimpiát és más, fontos sporteseményeket, a Pekingi Játékok mind a 37 hivatalos sporthelyszínére, valamint 168 pekingi és Peking környéki kereskedelmi és vendéglátóipari egységeibe szállít elektrotechnikai eszközöket. Számos projekt Kínában az elsőnek számított, így a tiszta ivóvizet szűrési rendszer, az esővíz újrahasznosítása a Nemzeti Stadionban, 73 elektromos alállomás, melyek több mint 50 hivatalos olimpiai helyszínen adnak áramot, valamint a pekingi Fővárosi Nemzetközi Reptér továbbfejlesztett csomagátvilágítási biztonsági rendszere.

Ezeken túlmenően a társaság az olimpia központi zónájának energiaellátásáért felelő, Pekingtől északra fekvő Zhangbei és Shangyi szélerőműveit látta el 120 szélturbinával.

GE Peking NBC Universal olimpia
Kapcsolódó cikkek