Cégvilág

"A zsaruk készen állnak! Már csak Önre várunk!" - Meglepetések a 10 éves Hallmarktól

A Hallmark Channel idén ünnepli magyarországi működésének 10. évfordulóját.

A tavaly augusztus óta az NBC Universal tulajdonában lévő csatorna idén ősszel csatornaazonosítójában is utal a 10 éves évfordulóra,  és új programokkal készül az őszi hónapokra.
 
"A zsaruk készen állnak. Már csak Önre várunk!" Ezzel az üzenettel vette kezdetét a Hallmark Bűnös Hetek kampány, mely a csatorna két legnépszerűbb sorozatának, az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék és a Kisvárosi gyilkosságok legújabb évadjait népszerűsítette szeptemberben. 

Aki kedvet kapott a nyomozáshoz, próbára teheti saját maga és ismerősei ügyességét a www.canyoucatchme.eu oldalon.
 
Október 24-én tűzi műsorára a Hallmark Channel vadonatúj, 120 perces epizódokból álló bűnügyi sorozatát Foyle háborúja címmel. Christopher Foyle személyében tehát új zsaru zárkózik fel sorainkhoz, aki megmutatja a nézőknek, hogy a második világháború alatt nem csak a frontvonalon történtek halálesetek. Anthony Horowitz alkotása.


 
Október 28-án a McLeod lányai sorozat 8., befejező évadját mutatja be a csatorna, amit visszajelzések szerint hatalmas várakozás előz meg a rajongók körében. Az ausztrál sorozat a függetlenség, a női érvényesülés szimbóluma egy férfias világban, olyan környezetben, amely sokak álmát testesíti meg.
 
November 12-én indul magyar csatornán először az Őrangyal, amely egy sármos és sikeres Los Angeles-i jogász tündöklését és váratlan megpróbáltatásait mutatja be, miután elcsúszott azon a bizonyos banánhéjon. 
 
 
Az őszi kampány kreatív koncepcióját a londoni székhelyű Profero ügynökség dolgozta ki, a vírus kampány hazai hírverésén a ReVISION gerillamarketing-ügynökség dolgozott. A print és rádiós felületek vásárlását a csatorna házon belül intézte az AxelSpringer portfolióján és a Danubius rádióban.

NBC Universal csatorna Hallmark
Kapcsolódó cikkek