Cégvilág

Győzikének lesz a legnehezebb dolga - véli Balázs

Hamarosan elindul az RTL Klub új valóságshowja, a Celeb vagyok, ments ki innen! A sztárokkal Sebestyén Balázs és Vadon János utazik az argentín dzsungelbe!

Az élő reality keretein belül az RTL Klub ismert embereket repít Dél-Amerika őserdejébe, ahol a szereplők távol a megszokott, kényelmes életüktől, embert próbáló körülmények között küzdenek majd a „túlélésért”. A nézőkön múlik, hogy a versenyzők közül ki mikor térhet haza pihe-puha ágyikójába. Ők szavazhatják meg ugyanis, hogy ki essen ki a játékból, azaz ki menekülhet meg a kínoktól. A műsorban a következő hírességek feszegetik majd saját határaikat: Dér Heni, a Sugarloaf énekesnője, Falusi Mariann a Padödöből, Horváth Éva, a Cool TV szexi műsorvezetője, Soma mamagésa, Szabó Patrícia, a Cosmopolitan főszerkesztője, Bárdosi Sándor birkózó, Benkő Dániel lantművész, Czene Attila olimpiai bajnok úszónk, Mark popénekes, Gáspár Győzike és Steiner Kristóf műsorvezető.

A Celeb vagyok, ments ki innen! házigazdái, Sebestyén Balázs és Vadon János ismeretsége hosszú évekre nyúlik vissza, ugyanis az első magyarországi zenetévében dolgoztak először együtt, majd rádióban vezettek közös műsort. Évek óta tevékenykednek az RTL Klub berkein belül közös produkciókban, többek között a Kész átverés showban.

 

Balázs A Széf, a Pókerarc és a Kész átverés műsorvezetője örült, hogy felkérték erre a feladatra, hisz külső helyszínen, élőben forgatni számára is nagy kihívás. Azt mondja, nehéz lenne előre felkészülni a műsorra, hiszen nem látja maga előtt, milyen helyzeteket fog a reality, illetve a sztárok produlkálni.

- Még soha nem jártam az argentin dzsungelben, nem is tudom, mitől tartsak előre a legjobban. Nyilván sok minden benne van a pakliban: például a Dengi-láz. Hogy lehetőleg mindent elkerüljünk, kaptunk védőoltásokat. A stáb tagjai közül néhányan már jártak kint, azt mondták, vannak valamilyen zöld hangyák, amik hatalmasat és fájdalmasat csípnek – mondta Balázs az RTL Bulvárnak. – Annak nagyon örülök, hogy Janival vezetjük a műsort, hosszú évek óta jóban vagyunk, sokat dolgoztunk együtt, és azt hiszem, jól kiegészítjük egymást.

Balázs arra a kérdésre, hogy szerinte ki hogyan viseli majd a megpróbáltatásokat, a következőt válaszolta:

- Úgy gondolom, Győzikének lesz a legnehezebb dolga, de valószínűleg mindenki megszenvedi majd a kint töltött napokat. A legjobban talán Bárdosi Sanyi bírja majd, sportember lévén biztosan jól viseli a szélsőséges körülményeket.

Balázs műsorvezető társa, Vadon János a szórakoztató közös munka reményében vállalta el a felkérést. Legjobban amiatt aggódik, hogy amíg távol lesz, nem lesz, aki felfújja kislánya biciklijének kerekét...

- Balázzsal jó dolgozni, ráadásul a rutinja is óriási – mondta János. – Én gegekben vagyok jó, úgy gondolom, a hangulatért fogok felelni. Egy dologtól nagyon tartok. Én az élet minden formáját tisztelem, legyen szó emberről, macskáról vagy éppen egy madárpókról. És azt mondták, ha megmar egy kígyó, megcsíp egy pók, akkor agyon kell ütnünk, hogy megmutassuk az orvosnak, aki ebből tudja, milyen méreg ellen adjon szérumot. Ha úgy alakul, nekem komoly gond lesz, hogy megöljek egy állatot. Mégis, a legnagyobb kihívás számomra a családom hiányának feldolgozása lesz.

János osztja Balázs véleményét, szerinte is Győző bírja majd a legkevésbé a dzsungelt, Bárdosi pedig jól helyt áll. A nők közül pedig Horváth Évát tartja esélyesnek.

- Azt hiszem, az első egy-két nap mindenképpen a pózolásról szól majd. Aztán a játékosoknak leesik a tantusz, hogy ez nem egy sétagalopp, és akkor kiderül, ki milyen is valójában. Ezért is érdemes lesz nézni a műsort, hiszen olyan helyzetbe hozzuk a sztárokat, amikben kénytelenek lesznek valódi énjüket mutatni.

Celeb vagyok Vadon János Sebestyén Balázs
Kapcsolódó cikkek