Cégvilág

Nézze meg, milyen újdonságokkal rukkolt elő a Porsche! Képek!

A stuttgarti Porsche AG két újdonsággal bővíti középmotoros modellpalettáját. A 3,4 literes, 303 lóerős motor hajtotta Boxster S Porsche Design Edition 2 összesen ötszáz, a Cayman S Sport hétszáz példányban készül.

A Boxster sugárzó fehér színét a karosszéria sportos szürke csíkjai, illetve a szürke vagy fekete vászontető és a vörös hátsó lámpatestek emelik ki. Tarkább színvilággal jelenik meg a Cayman S Sport, amely alapkivitelében a narancs és zöld GT3-színekben, oldalán egyedi típusfelirattal készül, de fekete, „India-vörös”, „Speed-sárga” és „Carrara-fehér”, illetve felár ellenében „Arktik-ezüst metál” árnyalatban is kapható.

Akárcsak a GT3 esetében, itt is fekete keréktárcsák, külső tükrök és légbeömlő-rácsok gondoskodnak a sportos kontrasztról, amely a fekete belső csomaggal és az árnyékoló nélküli műszerekkel az utasteret is meghatározza.

Az élményszerű menetdinamikai adottságokról a 303 lóerős, hathengeres boxermotor mellett mindenekelőtt a 10 milliméterrel süllyesztett karosszériával, valamint a 19 hüvelykes keréktárcsák mögött ötmilliméteres nyomtávnövelő betétekkel kiegészített Porsche Active Suspension Management (PASM) gondoskodik.

Széria Bi-Xenon fényszórók, a Sport-Chrono csomag és sportülések teszik teljessé a „GT3-Look“ határozottan sportos megjelenését, amely a kettős vezetésű, duplavégű kipufogórendszer mellett a váltókar-gomb, a kézifék-markolat és a GT3-kormánykerék karimájának Alcantara bevonatát is magában foglalja.


[enews_gallery id='489117']

Cayman Boxster Porsche modell
Kapcsolódó cikkek