A több kulcsemberét nélkülöző Ferencváros csak 0-0-ás döntetent játszott az Üllői úton az MTK II csapatával. Élénk iramban kezdődött a meccs, ám a kapuk keveset forogtak veszélyben. A 20. percben egy szép támadás végén Kamate gyengén lőtt 13 méterről. A túloldalon Présinger kemény lövése okozott veszélyt. Egy Moussa, valamint Morrison próbálkozást is feljegyezhettünk, de egyik sem volt igazán veszélyes.

Fordulás után sem változott sokat a játék képe, a mezőnyben küzdöttek a csapatok, helyzetből nem sok akadt. A 61. perc hozta a meccs addigi legszebb jelenetét: Bartha ballábas bombája után azonban a lécről pattant ki a labda. Az utolsó 20 percben egyre inkább fölénybe került a Frad. Negyedórával a vége előtt Moussa lövése a lécről pattant kapu fölé. Kisebb lehetőségei voltak ugyan a zöld-fehéreknek, de nem sikerült a kapuba találni, így a meccs gól nélkül zárult.

Mivel a csapat legnagyobb riválisa a Bőcs 3-1-re nyerni tudott a Makó ellen, így az FTC egy helyet visszacsúszott, s ismét csak második a tabellán. A Fradi lemaradása két pont.