Cégvilág

Az Őrmester lendületbe jön - Megvette a Sasszemet

Végrehajtotta első hazai akvizícióját az Őrmester Zrt. A társaság a távfelügyeleti szolgáltatást nyújtó egri Sasszem Kft. 100 százalékos tulajdonrészét szerezte meg október elején.

Erről Mészáros Zsolt, a vállalat vezérigazgatója tájékoztatta a Világgazdaságot. A néhány tízmillió forint értékű tranzakció révén a vagyonvédelmi vállalkozás több mint 500-zal növelte távfelügyeleti szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei számát.

Emellett a felvásárlás lehetőséget nyújt arra is, hogy még biztonságosabbá tegyék a szolgáltatás működtetését, ugyanis a tervek szerint Budapesten és Egerben is lesz egy komplett rendszer, így ha az egyik központban probléma adódik, a másik átveheti a feladatokat.

Az első felvásárlás tapasztalataira alapozva a jövőben felgyorsulhat az Őrmester Zrt. akvizíciós tevékenysége, amelynek kedvezhet a jelenlegi gazdasági válság is – mondta el a cég vezérigazgatója. A társaság jelenleg is tárgyal 4-5 vállalkozással, és Mészáros Zsolt elmondása szerint egyre inkább jellemző, hogy őket keresik meg a kisebb cégek.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Sasszem Őrmester akvizíció biztonsági válság
Kapcsolódó cikkek