Cégvilág

Magyarok is részt vettek a kaliforniai ingatlanexpón

A napokban rendezték Los Angelesben az AIREEC nemzetközi ingatlanexpot és konferenciát. A rendezvény támogatója a Világ Vállalatvezetőinek Klubja és annak amerikai elnöke Dan.S.Pena milliárdos üzletember, a Guthrie Group tulajdonosa voltak.

Németh Miklós, a Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetségének főtitkára a magyar befektetési lehetőségekről tájékoztatott. Egyebek között a vegyes funkciójú elemeket tartalmazó kőbányai S-1 projektet, a miskolci városfejlesztést, illetve a győri és nyugat-magyarországi fejlesztési lehetőségeket vázolta fel.

Molnár István Los angelesi gazdasági konzul mutatta be országunk fejlődését az uniós csatlakozás után. Az American International Real Estate Expo and Conference  (AIREC) során.

A konferenciablokkban Panamával és az ott zajló impozáns ingatlan befektetésekkel ismerkedtek a résztvevők. Ed Mercer, Costa Rica legjelentősebb földtulajdonnal rendelkező fejlesztője a közép-amerikai ország befektetési lehetőségeiről beszélt.

A mexikói ingatlanszövetség elnöke, Lic Javier Godinez Villegas a mexikói fejlesztéseket mutatta be. A nagy sombrerok országában az óceán parti lakó és szálloda fejlesztésekben jelentős amerikai tőke van jelen. Kalifornia legjobb befektetéseiről tájékoztatott Yogendra Singh indiai származású üzletember az ázsai ingatlanszövetség elnöke.

unió expó ingatlan szövetség
Kapcsolódó cikkek